OK Supertrans

Websitewww.oktaxi.net , Order online: Viber

Phone: 02/9732121 , mobile – 1 TAXI (1 8294), Орбител: 02/4032121

*** OK Supertrans is the only taxi company with preferential service contracts with Sofia Airport and Central Bus Station – Sofia. You can order a taxi on the front desk as soon as you arrive.


FaresDayNight
Transportation1,22 leva/km1,41 leva/km
Waiting0,39 leva/min0,39 leva/min
Call0,99 leva0,99 leva
Starting2,47 leva2,78 leva

ОК Супертранс
ОК Супертранс

About the Company:

OK Supertrans is the largest taxi company in Sofia. It was founded in 1993 and was the first one to introduce a GPS system in its cars in 1999. The latter improved the quality and speed of service significantly. The company offers corporate services as well, with fixed fares/routes and vouchers, which are paid monthly. A few of their clients are Sofia Airport, Hilton Hotel, Radisson Hotel, Shell Bulgaria, McDonalds, Nestle Sofia, Kodak, PricewaterhouseCoopers.

OK Supertrans has contracts with Sofia Airport and Central Bus Station – Sofia, so you can order a taxi from their front desk there.

Contacts:

Headquarters: Sofia 1574, Slatina, 1, Boyan Magesnik str.

Phone : (+359 2) 973 37 70
Fax : (+359 2) 973 33 49
E-mail : oktaxi@oktaxi.net

5 thoughts on “OK Supertrans

  1. Тази вечер 06.06.2014 г. се прибрах от Ст. град до Дружба 2 с такси на Вашата компания и останах останах очарована. Колата беше чиста като аптека, шофьора любезен и изненадващо сметката ми беше по-малка от колкото с “по- евтини” таксита! Служебният номер на колата е 1678 и ме спечели като клиент на О’kей такси. Дай боже повече такива честни хора!

  2. Не бих препоръчала на никой да използва услугите на тази компания. Шофьорите са измамници и невероятно груби. Сряда рано сутринта семейството ми и аз взехме такси от централна жп гара до летище София. Майка ми е била таксиметров шофьор през годините така че знам, че обикновено шофьорите на гари и летища ще се опитат да те прецакат с по-високи тарифи. Преди да се качим в таксито попитах колко ще струва до летището и каква е тарифата на километър. Господинът отговори около 20лв и че тарифата е 1.10 лв/км. Качихме се и първата ми работа беше да извадя телефона и да проследя от къде ни прекарва понеже не съм запозната с града. Той ни прекара през два заобиколни пътя само и само да ни вземе повече пари. Прекия път си беше отворен без проблеми, ремонти или задръствания. Като пристигнахме на летището шофьорът ни каза, че му дължим 29лв и няколко стотинки. Дадохме му 30лв и му обяснихме , че не отценяваме факта, че ни е прекарал по заобиколен път. Той си сви раменете и без да се извини и без да ни върне рестото се качи в колата си и потегли. Господинът беше едър мъж с побелели коси, около 50-60 годишен и караше Фолксваген. Съжалявам, че не му взех номера на таксито. Ако ви се наложи да използвате компанията бъдете сигурни да не се качвате в неговата кола тъй като изглежда, че това му е редовния номер и лицемерието му е безкрайно.

  3. На 05.06.2020 г. около 18часа взех Ваше такси от пл. Св. Неделя до кв. Хаджи Димитър. Излезе ми 9 лева. Шофьорът беше от малцинството. Не предложи касова бележка. Обикновено такъв курс е 5 лева най-много 6. За съжаление не взех бележка и не погледнах номера на колата. Загубихте ме като клиент. Повече няма да Ви ползвам. Наталия Александрова.

  4. Възможно на скапаната компания с възможно най- грубите и измамни шофьори, дори незная дали колите са минали редовен преглед, отвратително и колите и шофьорите, това нещо го има и е позволено само и единствено в България. Нощна тарифа летище София- централна автогара в 4 сутринта 80лв, със здраве да си ги харчиш бате….

  5. Най-големите измамници, на които сме попадали. За 5,8 км по GPS, като това е разстоянието на маршрута, по който мина таксито, не на най-краткия маршрут. Апаратът въртеше като секундомер без значение таксито бързо ли се движи, бавно ли или е спряло. Накрая отчете 9,285 км за скромните 26,32 лв. А реалното разстояние е 5,8км и прогнозната сума по мобилно приложение е между 10,30 и 12 лв. Никога повече няма да се кача на ОК такси. Препоръчвам и никой никога да не използва услугите на тази ужасна компания с мръсни коли и шофьори-измамници.

Leave a Reply

Оставете коментар за тази таксиметрова компания.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.