On Citytrans

Website: No, Order online: No

Phone: 0896/222632

FaresДневнаНощна
Transportation1,07 leva/km1,24 leva/km
Waiting0,31 leva/min0,31 leva/min
Call0,89 leva0,89 leva
Starting2,19 leva2,49 leva

48 thoughts on “On Citytrans

 1. Вчера ме вози такси на Он-СИТИТРАНС с рег. номер С2602ХН по маршрут от Красно село до Славянска беседа. През ден пътувам по този маршрут, всеки път казвам от къде да мине таксито, така беше и вчера. Винаги ми излиза между 5 до максимум 6 лв. Вчера ми излезе 7.10 лв. Не сме попадали в задръстване, дори напротив.
  И понеже поглеждам и касовите бележки, винаги ми пише, че изминатото разстояние е 5 км. и нещо. На издадената вчера касова бележка разстоянието е 6.994 км. Т.е явно по някакъв незнаен за мен начин разстоянието по маршрута (по който пак казвам – пътувам всеки ден, средно 2 пъти на седмица с такси) се е увеличило.
  Изводите можете да си ги направите сами.

  1. Станиславе, напълно добре знам какво имаш предвид. Същата фирма преди месец за маршрут между молът на Черни Връх и кв. Мусагеница ми изписа, че е бил 7.6 километра. Точно същата линия като начертах в гугл мапс излезе 5 км. Отделно дневната тарифа беше 1.30 на килоемтър, а не както тук пише 77 стотинки. Подадох жалба в КЗП, но за съжаление касовата ми бележка е скъсана прекалено рано и се губи важна за нея информация.
   Телефонът на г-жата собственик на фирмата е 0878955515 и се казва Веселка Стефанова. Сигурен съм, че с радост би разговаряла и с теб, защото аз като и се обадих, си покрещяхме по телефона.

  2. От манджа стриит в Ст. град до Люлин 7 през цариградско е 14,20км, а с тях е 16-17км. Това са най-големите измекяри. Вчера се качих в такси ОК, взимам касовия бон и пишеше он-сититранс, а 14,20 километровия маршрут беше станал 18,57км

 2. И мен ме прецакаха снощи. Разтояние по гугъл 3км а на бележката 5.53. Ще подам жалба. Поздрави.

 3. Днес, 31. 10. 2014 г., шофьор на същата фирма за 5 километра ми взе 11 лева. Сега виждам, че на касовия бон няма дата и час. И аз ще подам жаба.

 4. Преди няколко дена се возих на същото такси – Реалната цена на километър е 1.29 лв (по касова бележка и по тарифа вътре в таксито). Отвън е друго. На касовата бежка името и телефона на името съвпадат с това тук. Регистрационен номер CA6435TX.

 5. Тази вечер от Гурко 16 до Нишава южен парк апарата показа 7,661 км. цена 7,69 с 1,10 мин. престой. Реалното разтояние е точно 4 км. Номера на таксито беше 0585 . В понеделник с адвокат ще им разкажа играта на мръсните бакшиши!!!

 6. Днес и аз съм се разсеяла и попаднах в тяхната примка. Цените от касовата бележка са 1.30 на киломерър (двойно), 0.65 на минута престой (тройно), 0.59 начална такса. Разбира се, веднъж влезеш ли в колата, няма как да ги видиш, освен ако няколко минути не се взираш в това какво прозира от залепеното на предното стъкло.

  Мястото, от което ги взех, е стоянката пред Пирогов… Доста брутално от тяхна страна, но ще стискам палци на КЗП да има смелостта да ги изрине обстойно!

 7. НЕ ВЗЕМАЙТЕ ТАКСИ ОТ ПАРАДЙЗ МОЛ НА ЧЕРНИ ВРЪХ. Тези от ОН СИТИТРАНС са там. ИЗМАМНИЦИ И МОШЕНИЦИ!!! Автомобил с рег.номер СА5821МХ – ГЛЕДАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО. Скриват тарифите!!!!!!!!!!

 8. И мен ме прецакаха миналата седмица – за разстояние от Окръжна болница до летището ми излезе 20лв. Обичайно е 6-7лв. Хвана ме яд, защото шофьорът изглеждаше адекватен, през целия път водеше доста интелигентен разговор и накрая като видях 20лв и реагирах наистина ли, той съвсем спокойно си заяви “Да”. Виждам на касовата бележка, че е записано 24км х 0,77лв. Как се взеха тези 24км – идея си нямам!!!

 9. ТОВА ВЕЧЕ Е МОЯТА ТАКСИ КОМПАНИЯ!!!ПОРЪЧВАЙТЕ СИ ТАКСИ ПО ТЕЛЕФОНА!МНОГО СЪМ ДОВОЛНА от почтеността на шофьор на кола 1304!!!Късно вечерта на 14.02.си поръчахме такси на адрес да ни закара до дома ни,а на другия ден установих,че ключът от колата ми е изпаднал в таксито.Обадих се на диспечерките-те бяха МНОГО ЛЮБЕЗНИ,веднага ми казаха,че са ИМ съобщили за изгубен ключ,свързаха се с шофьора на таксито/в момента беше на смяна/ и той дойде да ми ги донесе!!!БЕЗКРАЙНО СЪМ МУ БЛАГОДАРНА,спести ми време,разправии и пари,И МИ ВЪРНА ВЯРАТА В ЧОВЕШКАТА ДОБРОТА!ДА ВИДИТЕ,ЧЕ ИМА И ТАКИВА ХОРА!!!НЕКА ДА СА ПОВЕЧЕ!

 10. Най-големите измамници са “ОН СИТИТРАНС”. Вчера 05.03.2015 се наложи да взема такси от Окръжна Болница до Института по въздушен транспорт. Разстоянието е 7.1км. Попаднах на противен дебел и мазен ром, който ми взе 30.00!!!! лв. Скъса бележката така че да не мога да видя кой е номера на таксито. На бележката пише, че сме изминали 38 км! НИКОГА НЕ ИЗПОЛЗВЙАТЕ ТЕХНИТЕ УСЛУГИ. МОШЕНИЦИ ДО БЕЗОБРАЗИЕ. ПОЗОР!

 11. Ако случайно някой не е разбрал колко големи измамници са тези от “Он-СИТИТРАНС” ЕООД, да го отбележа и аз. При обичайният ми маршрут на прибиране, 2.5-3.0км надписани отгоре. И всеки ден да се чудя, няма да намеря обяснение, колко трябва да си тъп, за да си прецакаш за 2лв, евентуални бъдещи клиенти. Регистрационният номер на колата беше СА 2883Х

 12. И аз бях прецакана от тези. По обичайния ми път Мол Стаболийски-Борово, който ми излиза винаги 8 лв, ми излезе цена 18.20! Нечувано надуване на цените! Имитират 1 Евро, отвън на колата пише “такси За едно евро”! Собственикът на истинското “За едно евро” бил индиректен собственик и на тази фирма (госпожата от коментара по-горе е негова я жена, я сестра. Освен това бил собственик и на Окей Супертранс, директен или не… Людмил Лазаров се казвал и бил монополист, сред всички таксиджии се знаело… Ще се пробвам и аз в КЗП, първо там.

 13. Тези от СИтитранс вярно са големи мошеници. Взех такси от Ботев до жк Гоце делчев, което обикновено на дневна тарифа ми излиза до 5 лв. Сега ми излезе 12лева, но и това не беше достатъчно- подадох му 20 лв и шофьора направи някаква хватка и ми показа банкнота от 2 лв и ми каза че му давам 2 а не 20 лв. 3а втори път ми се случва. От касовата бележка не е видно нито номера на таксито, нито такси компанията. Това не са само мошеници, това са КРАДЦИ! Пазете се!

 14. Нали ви е ясно, че всички автомобили минават през метрология и това което пишете е доста прозрачно и несериозно. Единствено някой лековерен човек може да се върже. Разбира се лекарството е само едно, следите си апарата и щом ви се види в повече,слизате на момента без да сте навъртяли по голяма сметка. Все пак току виж при една проверка, да се оказало, че вие сте двата крака. Та така, внимавайте и си следетем както в магазина, и навсякъде. Мошенници има навсякъде и във всичко.
  Успех и приятно пътуване!

 15. Вчера 26.09.2016 г. на стоянката на Овча купел взехме такси на което пишеше ОК до Болницата – Горна баня. Шофьора ни поиска 21.59 лева плюс два лева за паркинг, които изобщо не плати. Попитахме го защо толкова много пари, а той вместо да се засрами ни казва да не съм ви качил насила в таксито. Поискахме бележката, която ни даде и си тръгна веднага, не успяхме да запишем номера, но когато видяхме написаното в бележката онемяхме. Престой 7:22 мин – 4.80, платени км 12.329 – 16.00 лв. – мошеник , измамник.Моля Ви от фирмата “ОН-СИТИТРАНС” ЕООД, тел. 0896406566 ДЗЛ.”ОН-СИТИТРАНС” ЕООД ул.Кирил и Методий 42, БУЛСТАТ 201421666р 26.09.16 09:17 .Моля ви помогнете ми да открия името на този “господин”. Благодаря Ви предварително. Надявам се от фирмата да получа някакъв отговор.

 16. Много съм недоволна! Шофьорът пушеше в колата , взе ми 1.30 на км, тоест 12лв (за същото разстояние ми взимат ппц 7лв). Нямаше снимка , име или индентификационен номер и не ми издаде касов бон

 17. ДНЕС 12.11.2016 ВЗЕХ ТАКСИ ОТ АВТОГАРАТА НА ОВЧА КУПЕЛ ДО ФАНТАСТИКО ОВЧА КУПЕЛ ПРЕЗ УКРАЙНСКОТО ПОСОЛСТВО УДОВОЛСТВИЕТО МИ СТРУВАЩЕ 7.37ЛВ ПЕША ГО ВЗИМАМ ЗА 20 МИН.ШОФЬОРА НА ТАКСИТО Е ВПАЛАКАРСКИ РЕГИСТ НОМ С1265ХН ЗВАНЯХ НА ВСИЧКИ ВСЕВЪЗМОЖНИ ТЕЛЕФОНИ КОЙТО СА ИЗПИСАНИ НА КОЛАТА НА ФИСКАЛНИЯ БОН НИКОЙ НЕ ОТГОВАРЯ А ШОФЬОРА НА ТАКСИТО БЕШЕ ТЕКЪВ ДЕБИЛ ВИКА ПЛАЩАЙ БЪРЗО И ЗВАНИ КАДЕ ИСКАШ НЯМА КОЙ ДА ТИ ВДИГНЕ СЕГА МОЖЕ БИ В ПОНЕДЕЛНИК ЩЕ ЗВАНЯ НА КОМИСИЯТА ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛЯ НЯМА ДА ОСТАВЯ НЕЩАТА ТЕКА НАДЯВАМ СЕ ОТ ФИРМАТА ДА ПОЛУЧА НЯКАКЪВ ОТГОВОР НО АЗ ОЩЕ В ПОНЕДЕЛНИК ЩЕ ЗВАНЯ

 18. От спирката на окръжна болница до терминал 1 сметка 26 лв – за същото разстояние преди платих 7 лв от друга фирма. Няма ли кой да накаже тези дебели мазни цигани Сититранс. Това столица на държава в европейския съюз ли е. Дано Господ да ви накаже помияри мръсни.

  1. ти като кълнеш, замисляш ли се, щото ако беше много умен, щеше да го кажеш това на водача на таксито лично, а не да ревеш тука като млада невеста

 19. Здравейте!
  Някой има ли телефон за контакт на въпросната фирма?
  Вчера съм загубил телефона си там.

 20. от попа по драганцанков до симеоновско шосе с 100км/ч, касова бележка за за 10.77!!км на стойност 15.03лв

 21. Не се качвайте на ОН-СИТИТРАНС. Особено в кола СА8816КС.
  Вози на цена 1.30/км и 0.65 за мин. престой.
  Освен това шофьора Венци Славов се направи на ударен и ме разходи из цяла София. Излъга, че по нормалния път имало задръстване.
  Но както и да е, дебелата лъжа е че цените не са тези обявени в сайта а са както писах :
  1.30/км и 0.65 за мин. престой
  Пазя си касовата бележка за спомен.

 22. Само неграмотни люде може да повярват на Гугъл за разстоянието в км за Софето, апропо, като ви се вижда много, карайте си колелетата , таксито е лукс, както и жълтите павета в София не са за всеки. ОК?

 23. най-добрата фирма с най готините водачи, точни, коректни, народни момчета, но вие тук пишещите и ревящите понеже сте със синя кръв, та не можете да преглътнете, че всяка услуга се заплаща и таксито тоже, има градски транспортер, там е супер яко, най много некоя мангалка да те обере, питай, ако не си ме разбрал

 24. Вчера маршрут Мол Парадайс (бул Черни връх 100) до Дружба 1, който пътувам всеки ден и многократно съм засичал, вкл. и по Google Maps, че е 10 км, с такси на Он-сититранс ми излезе 14 км! Това си е 40% отгоре с помпа. Тази фирма трябва да се ликвидира моментално, а собствениците да отидат в затвора.

 25. От мол Парадайс до молът на Цариградско – по Google Maps 7.6км по фискален бон 11.97км на тарифа 1.30 за км. Супер! На някого проблема разрешиха ли, или само се оплакваме безцелно?

 26. Какво ревете ,без пари няма никакво .прави са хората през ноща няма

 27. От ВМА до Ул. Солун (един светофар разстояние) без задръстване и 2км разстояние 13лв това не е реално просто

 28. Не ползвайте услугите на фирма “ОН СИТИТРАНС”.Вчера от Халите до ж.к Люлин ми взеха 13,0лв.При положение че през вечер пътувам с такси по този маршрут и максимума който съм плащала е 9,0лв със закръгляване.Беше 21,0 часа ана касовият бон пише 22,35-лъжат и във тарифите -нощна -дневна.Опитах се да се свържа с фирмата-за да изразя възмущинието си- естествено -не можах.

 29. Не ползвайте тази компания! Цена на 1км 1,30, цена на престой 0,62 на минута! От Пирогов до сухата река, което обикновено ми излиза 9 и нещо лв! Ми взеха 19 лв! Мошеници!

 30. Току що слязох от такси СА1368КС на въпросната таксиметрова компания. От спирката на 102 пред ССЦ се качихме в таксито аз и една жена, тя за Лагера, аз за Овча купел. Когато пристигнахме, таксиметровият шофьор ми удържа цялата сума и отказа да приспадне парите, които му даде жената до Лагера. Държа се грубо и невъзпитано. Отказа да се представи, нямаше стикер с името му на предното стъкло. Живея в чужбина.

 31. Големи мошеници с невероятна тарифа, а и апаратът е толкова скрит, че трябва да включи задна предавка, за да го видиш. Взеха ми 25лв. при положение, че с друга фирма същият маршрут струваше 10лв. Брандът наподобяваше този на 1 евро.

 32. Не препоръчвам да използвате услугите на тази фирма! Лъжат за цената. Тръгвайки от летището казва цена около 13-14 лева до Централна автогара. Тръгвайки казва друга цена за превоза, която е 25-30лв.При молба да спре автомобила, защото това не е уговореното и апаратът не е включен, по неясни причини,шофьорът става агресивен и отказва да спре. Изключително грубо, непрофесионално отношение и използване на цинични думи и изрази.

 33. За съжаление се качих днес и платих солено за едното нищо, но това, което ме подведе, беше че на фалшивото си лого с сложили телефона на истинските Ок такси 973 21 21. И си казах ок и не погледнах цените. Нямах време да снимам, но лесно може да се провери. Това вече си плаче за жалба, някой м0же ли да ме насочи какво с правя

 34. Бях излъган от тези мошеници!
  Тотално несъответствие между обявената тарифа отвън на колата и тази по която таксуват!

  За маршрут от 10 км. Бях таксуван 20 лв.
  Ще сезирам съответните органи.
  Моля всички ДА БЪДАТ ВНИМАНИМАТЕЛНИ И ДА НЕ ПОЛЗВАТ УСЛУГИТЕ ИМ!

 35. Возих се от Ндк до Овча Купел с такси СА 4684 ХС , шофьорът беше неадекватен, караше със 120, заби спирачки докато караше адски бързо, за да препречи пътят на друг шофьор, който след това напсува и заплаши, че ще го блъсне и накрая ми поиска 30 лева за превоза, а попринцип ми излиза около 7/8 лева. Видях го как натисна машинката и от 3 лева станаха 11. След като му казах, че няма как да му дам 30 лева и това е нереална цена, той слезе от таксито и започна да ми крещи на мен и да се бута на приятелят ми, който ме чакаше на входа. Накрая му дадох 15 лева, само за да не се сбие с нас 🙂

 36. Днес, 20 юли 2021 около 8:45-8:55 пътувах от 25-то ДКЦ до моста Чавдар с Фиат Кубо СВ 5467 РВ. Изпуснала съм на задната седалка медицински изследвания, които са ми много важни. Моля посъветвайте ме как да си ги върна.

 37. Вввзех таксито от Стоянка пред болница Софиямед и ми е начислил 8мин престой. Гледайте къде се качвате и никога при тях.
  Ружа

 38. Здравейте. Ние сме поредните прецакани. За съжаление не мога да кача снимка на касовата бележка, но на нея пише 5:22 мин. престой, за който ми начислиха 4,80 лв. Таксито е хваната от седянката пред Парадайс в посока Св. Троица. Всички светофари бяха зелени, буквално. Искам да знам от къде е този престой ? И какво 20 лв. такси, като дори и с по-високите тарифите не трябваше да е повече 15. Нямам думи. Внимавайте и гледайте. Възползват се когато видят, че човек е леко разсеян.

 39. Тази вечер и мен ме прецакаха. Патувах от авто гарата за летището. Разстоянието е около15 км. Взеха ми 38.30 като ми беше сложен престои от 3:1мин.Шофьра спря да си лири цигари като се забави около 5 мин. Патувах с колаСА6763МА М. Бонев. Никога повече с тези измамници

 40. На АМ Тракия шофьор на въпросната компания ни засече пътя МНОГО рисковано, като предприе маневрата БЕЗ мигач. Рег. номер СА5103СР

 41. Hello, while going through the comments, I attempted to find the website or email address for “OH-СИТИТРАНС EООД” as I, like many others here, received an unexpectedly high bill. The taxi driver I spoke to couldn’t address my concerns, and the phone number listed on the bill (0896406566) has been unresponsive for the past few hours. I know complaining here won’t get me a refund or a response, but it feels good to have done something. I’ve been living in Sofia for a while now and learned a lesson – walking is a better choice than using a “Citytrans” taxi.

Leave a Reply

Оставете коментар за тази таксиметрова компания.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.