ОК Супертранс

Уебсайтwww.oktaxi.net , Онлайн поръчка: Viber , Email поръчка: weborders@oktaxi.net , Android: App, iOS: App

Телефони за поръчка: 02/9732121 , мобилни оператори – 1 TAXI (1 8294), Орбител: 02/4032121


ТарифиДневнаНощна
Превоз1,22 лв./км1,41 лв.
Престой0,39 лв./мин0,39 лв./мин
Повикване0,99 лв.0,99 лв.
Начална2,47 лв.2,78 лв.

ОК Супертранс
ОК Супертранс

За фирмата:

Ок Супертранс е регистрирана през 1993 г. Фирмата е първата, която въвежда GPS-базирана система през 1999 г. ОК Супертранс обслужва преференциално редица големи компании в София.

За контакти:

Централа: София 1574, жк. Слатина, ул. Боян Магесник № 1

Телефон :(+359 2) 973 37 70
Факс :(+359 2) 973 33 49
E-mail :oktaxi@oktaxi.net

5 thoughts on “ОК Супертранс

  1. Тази вечер 06.06.2014 г. се прибрах от Ст. град до Дружба 2 с такси на Вашата компания и останах останах очарована. Колата беше чиста като аптека, шофьора любезен и изненадващо сметката ми беше по-малка от колкото с “по- евтини” таксита! Служебният номер на колата е 1678 и ме спечели като клиент на О’kей такси. Дай боже повече такива честни хора!

  2. Не бих препоръчала на никой да използва услугите на тази компания. Шофьорите са измамници и невероятно груби. Сряда рано сутринта семейството ми и аз взехме такси от централна жп гара до летище София. Майка ми е била таксиметров шофьор през годините така че знам, че обикновено шофьорите на гари и летища ще се опитат да те прецакат с по-високи тарифи. Преди да се качим в таксито попитах колко ще струва до летището и каква е тарифата на километър. Господинът отговори около 20лв и че тарифата е 1.10 лв/км. Качихме се и първата ми работа беше да извадя телефона и да проследя от къде ни прекарва понеже не съм запозната с града. Той ни прекара през два заобиколни пътя само и само да ни вземе повече пари. Прекия път си беше отворен без проблеми, ремонти или задръствания. Като пристигнахме на летището шофьорът ни каза, че му дължим 29лв и няколко стотинки. Дадохме му 30лв и му обяснихме , че не отценяваме факта, че ни е прекарал по заобиколен път. Той си сви раменете и без да се извини и без да ни върне рестото се качи в колата си и потегли. Господинът беше едър мъж с побелели коси, около 50-60 годишен и караше Фолксваген. Съжалявам, че не му взех номера на таксито. Ако ви се наложи да използвате компанията бъдете сигурни да не се качвате в неговата кола тъй като изглежда, че това му е редовния номер и лицемерието му е безкрайно.

  3. На 05.06.2020 г. около 18часа взех Ваше такси от пл. Св. Неделя до кв. Хаджи Димитър. Излезе ми 9 лева. Шофьорът беше от малцинството. Не предложи касова бележка. Обикновено такъв курс е 5 лева най-много 6. За съжаление не взех бележка и не погледнах номера на колата. Загубихте ме като клиент. Повече няма да Ви ползвам. Наталия Александрова.

  4. Възможно на скапаната компания с възможно най- грубите и измамни шофьори, дори незная дали колите са минали редовен преглед, отвратително и колите и шофьорите, това нещо го има и е позволено само и единствено в България. Нощна тарифа летище София- централна автогара в 4 сутринта 80лв, със здраве да си ги харчиш бате….

  5. Най-големите измамници, на които сме попадали. За 5,8 км по GPS, като това е разстоянието на маршрута, по който мина таксито, не на най-краткия маршрут. Апаратът въртеше като секундомер без значение таксито бързо ли се движи, бавно ли или е спряло. Накрая отчете 9,285 км за скромните 26,32 лв. А реалното разстояние е 5,8км и прогнозната сума по мобилно приложение е между 10,30 и 12 лв. Никога повече няма да се кача на ОК такси. Препоръчвам и никой никога да не използва услугите на тази ужасна компания с мръсни коли и шофьори-измамници.

Leave a Reply

Оставете коментар за тази таксиметрова компания.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.