Панда Такси

Уебсайтhttp://panda-taxi.com/Онлайн поръчка: Не

Телефони за поръчка: 02/998 21 21, мобилни оператори – 0879 98 21 21

ТарифиДневнаНощна
Превоз1,05 лв./км1,21 лв./км
Престой0,22 лв./мин0,22 лв./мин
Повикване0.000.00
Начална2,10 лв.2,42 лв.
Панда Такси
Панда Такси

Повече за компанията:

Една от новите таксиметрови компании в София. Предлага индивидуални и корпоративни услуги. Колите получават информация от Центъра за градска мобилност с цел избягване на задръствания.

За контакти:

“Панда Такси” ООД
Телефони: 998 21 21; 0879 98 21 21; 0889 96 21 21; 0890 98 21 21;
Адрес: София, с. Мрамор, ул. Любев Каравелов №24;
e-mail: panda_taxi@abv.bg;

9 thoughts on “Панда Такси

 1. Zdrravei Xristo. Iskam da ti se izvinq i blagodarq za vsi4ko. Tazi godina otminava i iskam da poiskam prohka ot teb. Samo xubavo sam vijdala ot teb,mnogo sajalqvam. Dano mi prostih.Vse pak”Panda-taksi” ostava nai-serioznata firma na pazara.

 2. Тарифата изобщо не е такава. Тази вечер шофьорът се държа свръх арогантно. Казах му да кара към с. Кокаляне, а той тръгна към с. Чепенци (което е от другия край на софия). На края си платих цялото ненужно разкарване. Хора не се залъгвайте с тези мошеници!!

 3. Шофьора като се е объркал ти къде гледаш? Или нарочно си траеш? Все пак това Кокаляне е село в столична община и би трябвало да си наясно че таксита рядко отиват на там. Освен това ако си се почувствал излъган има телефон за оплакване и друг – 112 за помощ и връзка с контролните органи. Оплака ли се?

 4. Аз пък съм много доволен, когато ми искаха от ц жп гара 3,80лв. На км. Някъв мазен циганин, на няква измислена компания, мина покрай мен такси панда! Дори не знаех че съществува? такава таксиметрова компания. Но се качихме и останах много доволен, всичко си беше по ценоразпис.

 5. Не съм доволна! Поръчката ми закъсня, поради което отнесох неблагоприятните последици. Шофьорът беше изключително неорганизиран и бавен. Освен това тарифата изобщо не е такава, даже платих повече в сравнение с други фирми. Не се залъгвайте!

 6. Уникални всеки ден се возя с тях уникално обсужване и супер цени

 7. Истински мошеници.
  Снощи пътуваме с тях.
  Наехме го от движение – от булеварда с трамваите на гарата. До спирка петър берон на самия бул цар Борис. Две спирки преди тази видях че е навъртял над 8.60 и исках да слизаме, добре де ще ви закарам до там за 9 лв.
  Голям мошеник. До нишава която е през линията вътре в квартала винаги сме пътували за 6 максимум 7лв. А по булеварда трябваше да е под 6лв.
  Нагли мошеници.
  Тук сте обявили едни цени, а в таксито после видях 0,88 ст на километър и 0,22 престой.
  На всички познати и непознати ще казвам да не ползват “услугите”на Панда такси

 8. Изключително несериозно отношение. Правя заявка за такси за след няколко часа и 15 мин преди часа ми се обаждат, че немогат да изпълнят поръчката.

Leave a Reply

Оставете коментар за тази таксиметрова компания.