Панда Такси

Уебсайтhttp://panda-taxi.com/Онлайн поръчка:

Телефони за поръчка: 02/998 21 21, мобилни оператори – 0879 98 21 21

ТарифиДневнаНощна
Превоз1,05 лв./км1,21 лв./км
Престой0,22 лв./мин0,22 лв./мин
Повикване0.000.00
Начална2,10 лв.2,42 лв.
Панда Такси
Панда Такси

Повече за компанията:

Една от новите таксиметрови компании в София. Предлага индивидуални и корпоративни услуги. Колите получават информация от Центъра за градска мобилност с цел избягване на задръствания.

За контакти:

“Панда Такси” ООД
Телефони: 998 21 21; 0879 98 21 21; 0889 96 21 21; 0890 98 21 21;
Адрес: София, с. Мрамор, ул. Любев Каравелов №24;
e-mail: panda_taxi@abv.bg;

11 thoughts on “Панда Такси

 1. Zdrravei Xristo. Iskam da ti se izvinq i blagodarq za vsi4ko. Tazi godina otminava i iskam da poiskam prohka ot teb. Samo xubavo sam vijdala ot teb,mnogo sajalqvam. Dano mi prostih.Vse pak”Panda-taksi” ostava nai-serioznata firma na pazara.

 2. Тарифата изобщо не е такава. Тази вечер шофьорът се държа свръх арогантно. Казах му да кара към с. Кокаляне, а той тръгна към с. Чепенци (което е от другия край на софия). На края си платих цялото ненужно разкарване. Хора не се залъгвайте с тези мошеници!!

 3. Шофьора като се е объркал ти къде гледаш? Или нарочно си траеш? Все пак това Кокаляне е село в столична община и би трябвало да си наясно че таксита рядко отиват на там. Освен това ако си се почувствал излъган има телефон за оплакване и друг – 112 за помощ и връзка с контролните органи. Оплака ли се?

 4. Аз пък съм много доволен, когато ми искаха от ц жп гара 3,80лв. На км. Някъв мазен циганин, на няква измислена компания, мина покрай мен такси панда! Дори не знаех че съществува? такава таксиметрова компания. Но се качихме и останах много доволен, всичко си беше по ценоразпис.

 5. Не съм доволна! Поръчката ми закъсня, поради което отнесох неблагоприятните последици. Шофьорът беше изключително неорганизиран и бавен. Освен това тарифата изобщо не е такава, даже платих повече в сравнение с други фирми. Не се залъгвайте!

 6. Уникални всеки ден се возя с тях уникално обсужване и супер цени

 7. Истински мошеници.
  Снощи пътуваме с тях.
  Наехме го от движение – от булеварда с трамваите на гарата. До спирка петър берон на самия бул цар Борис. Две спирки преди тази видях че е навъртял над 8.60 и исках да слизаме, добре де ще ви закарам до там за 9 лв.
  Голям мошеник. До нишава която е през линията вътре в квартала винаги сме пътували за 6 максимум 7лв. А по булеварда трябваше да е под 6лв.
  Нагли мошеници.
  Тук сте обявили едни цени, а в таксито после видях 0,88 ст на километър и 0,22 престой.
  На всички познати и непознати ще казвам да не ползват “услугите”на Панда такси

 8. Изключително несериозно отношение. Правя заявка за такси за след няколко часа и 15 мин преди часа ми се обаждат, че немогат да изпълнят поръчката.

 9. Твърде разочароващо пътуване. Чаках около 5 Мин шофьора да въведе адреса , към който пътувах, разбира се с включен брояч. Въпреки това минахме през всички възможни задръствания. Няма да коментирам чакането след повикване 12 мин

 10. Ненадеждна компания. При предварително поръчана кола, същата не беше изпратена. Обадиха ми се малко преди уречения час (за да имам време за реакция в 4.30 ч. сутринта) за да ме уведомят, че кола няма да дойде, за да ме закара до летището. Вместо да предоставят качествена услуга във важните за хората моменти и по този начин да си набавят сигурни клиенти, които и занапред да ползват компанията, те ви оставят “достатъчно” време за реакция.

Leave a Reply

Оставете коментар за тази таксиметрова компания.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.