Такси за 1 Евро

Уебсайт: Няма , Онлайн поръчка: Няма

Цените не са актуални към 2023 г.!

Телефони за поръчка: 02/ 80 700 , мобилни оператори –1 80 700

ТарифиДневнаНощна
Превоз0,77 лв./км0,88 лв./км
Престой0,22 лв./мин0,22 лв./мин
Повикване0,70 лв.0,70 лв.
Начална0,70 лв.0,70 лв.

Повече за компанията:

Предлага индивидуални и корпоративни таксиметрови услуги. Регистрирана през 1998, с около 600 автомобила.

За контакти:

Адрес на офис: ул.Боян Магесник 1, София
тел. 02 / 956 55 05
тел. 02 / 956 55 06
E-mail: office@1euro.bg

59 thoughts on “Такси за 1 Евро

  1. На 26.07.2013, вечерта след 23 часа си поръчахме такси от вас. В смс-а номера на колата е 229. Бихме искали да обърнете внимание на шофьора, защото караше с несъобразена скорост, бихме казали доста рисковано, музиката беше изключително висока, помолихме го да я намали, което нямаше никакъв резултат, освен че започна да кара още по-бързо. ползваме вашите услуги доста често, така че ще е хубаво да обърнете внимание на колегите си.

  2. Аз изобщто не съм доволен от услугите ви , лъжете клиентите и не давате касови бележки пуснал съм жалба в “Защта на потребителя”

  3. Zdravei te iskam da vi blagodarq na vashiqt kolega s slujeben nomer 527 koi to se pri teche vchera vecherta v edna katastrofa i izcadi postradalite i gi zakara v okryjna bolnica i da po pitam kak moga da se svyrja s shoforyt koi to beshe shtoto toi i gram stotin ka neni vze beshe edin mnogo qk bylgarin ako ne beshe toi sega bashtami i sestrami da sa po4inali umolqvam ve ako imate na tozi shofior nqkakvi dani bih iskal da se svyrja s nego za koeto vi blagodarq bih kazal che trqbva da ima pove4e takiva shodiori

  4. Здравейте!
    В последно време често ми се налага да ползвам такси и вашата компания беше една от предпочитаните.Взехме такси от ъгъла на Оборище и Кракра по маршрут пл.Ал.Невски, бул. Цар Освободител, бул Ал. Стамболийски, бул. Константин Величков, бул. Възкресение, бул. Никола Мушанов, Президент Линкълн, Монтевидео – бл.418; касовата бележка показа 13,143 км – Не знам как се получава??? Колата е сл.номер 779 Шкода Фабия ЖАЛКО ЗА СЪВЕСТНИТЕ ШОФЬОРИ !!!

  5. Миналата нощ аз и още една приятелка използвахме услугите на кола на Вашата компания от бул. Ал. Стамболийски до ж.к. Дървеница около 1 часа с кола номер 716 – автомобилът беше Фиат, не обърнах внимание на модела, а сметката беше между 8 и 9 лева. Водачът на автомобила освен, че се намеси в разговора между мен и приятелката ми, каза че не е нормално да се използва такси за 2-3 спирки когато си опериран и имаш багаж и че трябвало да си стоя вкъщи след като съм в такава ситуация, както и че били нагли клиентите, които поръчват таксита на кратки разстояния по време на дъжд или с багаж. След като му отговорих, че таксито е за да превозва пътници от точка А до точка Б и не го разбирам подобно отношение, гостодинът каза, че това не било така и започна да става груб към мен и приятелката ми. Малко след това достигнахме първата от дестинациите и аз се отказах да продължа сама с него. Платих му сметката до момента и казах, че се отказвам от услугите му заради неговото отношение, а след това погледнах номера на таксито. Коментарът на водача, когато разбра, че ще се оплача беше „това ли заслужавам, че те докарах”, а след това се провикна след мен наричайки ме „кучка”… и всичко това, защото се възмущавахме с приятелката ми, че други некоректни такси компании не са искали да ни вземат в 3 през нощта от летище София до дървеница или за 2-3 автобусни спирки с голям багаш след операция! Не смятам, че такова отношение към клиента е нормално и се надявам това да е изключение и да не се налага да търпя подобно отношение отново от Ваши водачи, тъй като както вече написах сте такси компанията, чиито услуги основно и често използвам, както и препоръчвам.

  6. Към пътниците: Бъдете изключително внимателни с багажа си и личните вещи, когато използвате услугите на “Такси за 1 евро” и не разчитайте вещите ви да бъдат върнати!!! Случи се да забравя служебен лаптоп в едно от тяхните таксита, разбира се, се усетих веднага и позвъних на 02-9622226 (още таксито беше на завоя, но няма как да го извикам ?!) обясних какво се е случило, какъв е бил маршрута и какъв е служебния номер на колата и ги помолих да се свържат с колата им, от там любезните диспечарки ми отговориха, че “никой от колите им не отговарял и че нямало такъв курс, нито пък такъв номер на кола” (?!) но казаха, че ако някой остави забравената вещ, ще се свържат с мен. И тъй като никой не се свърза с мен, се принудих на следващия ден да се кача в същото такси по същия маршрут и когато попитах шофьора “какво стана с забравения кампютър от вчера, намери ли се”..същия ме изгледа изненадано, от мен бил чул че има нещо изгубена (?!?!?) и отрече някой от диспечарките да се е свързал с него (?!?!?) Даже се прекръсти :-))) Незнам кой е крив и кой е прав и кой лъже, но едно е сигурно….НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ИЗПОЛЗВАМ УСЛУГИТЕ НА ТАКСИ ЗА ЕДНО ЕВРО ЩОМ НЕМОГАТ ДА РАЗЧИТАМ НА КОРЕКТНО ПОВЕДЕНИЕ! СЪЩОТО ПРЕПОРЪЧВАМ И НА ОСТАНАЛИТЕ ПЪТНИЦИ.

  7. Не си поръчвайте никога такси от тази фирма!!! Една стара жена падна на улицата и аз отидох при нея за да и помогна. Повиках такси за да я закара до дома й. Простия таксиджия дойде и като я видя си тръгна. Звъннах на номер 0887622226 за да попитам защо и ми казаха, че не могат да качат жената, тъй като щяла да им изцапа таксито. Стана ми лошо като чух- дето всеки ден се качват какви ли не вмисирани отрепки, насрани и заразно болни хора, които пушат и кашлят като луди, не стига че мирише на цигари и едвам дишаш вътре, не стига че шофьорите се къпят веднъж годишно на 29 февруари, а тази възрастна чистичка жена не може да се качи. Подобна простотия има само в България. Такова отношение е недопустимо. Ако си поръчате такси тискувате да ви откажат и да ви унизят. Замислете се. Това е мутренска фирма дето за нищо не става

    1. Това не е линейка,в закона ясно пише какви клиенти могат да се отказват!!!!!!

  8. Здравейте,
    Днес (10 май 2014) към 16 ч. взех от Парадайс Мол Ваше такси С 0853 (другите букви не мога да си ги спомя). Не бях се возила с Вашата компания, но повярвайте ми повече никога няма да се кача . Да, наистина хора всякакви, но шофьора на съответната кола…просто ме смаза, след като имах прекрасно настоение. Аз съм се возила на много таксита. Не шофирам и нямам кола, но такова отвратително отношение не бях срещала до сега ! Първо казах от Хладилника да ме закара до НДК. Посрещна ме с думите . че съм щяла да го удуша с моя парфям. Аз ползвам само скъпа козметика и слагам малко, защото скоро изкарах инсулт и не мога да търпя миризми. По време на пътуването се обадих на приятелите, които трябваше да ме чакат на НДК, но се бяха преместили вече до хотел Хемус.Казах им , че до 2 мин съм там…той ме пресече “сега какво, трябва да летя ли” .Обясних на водача …който през цялото време пуфтеше недоволно…и на слизане му казах, че е хубаво да е по-мил с клиентите….пък и колкото и да е смешно ДАМА съм ….. притесних се…(аз все още говоря трудно след тежкия инсулт…не съм на 100 год , а съм на 35 …но това няма значение) Той ме погледна …. не мога да го опиша как и като му казах че съм с инсулт …и че се притеснявам, той ми каза “много важно, това не ви оправдава, че ЛЪЖЕТЕ” !!!! Оставете отношението, оставете 7-те лева от Хладилника до хотел Хемус (без натоварено движение)…ами ме нарече ЛЪЖКИНЯ !!! Аз виновна ли съм , че срещшата ми се беше преместила? Или трябваше да отидем до НДК и да се върнем на Хемус? Както и да е . Знам, че нищо няма да направите по въпроса. Но приятелите ми (които не са малко) ще научат, както и хората в Интернет пространството. Жалко за добрите отзиви, които мислех , че има Вашата компания!

  9. Бих искала да обърна внимание и на това, че такситата имат от онези приспособления, с които се покачва сметката. Току що слязох от такси СА 7223 – мисля така беше регистрационния номер, караше руса жена на средна възраст. Качих се при нея уж за по-спокойно пътуване. През цялото време караше като обеумяла, криволичеше в платното, пееше заедно с радиото, сменяше радиостанциите и музиката беше много силна. На един светофар спря таксито, слезе и започна с юмруци да бие по единия фар на колата, защото по думите и само така проработвал, смееше се истерично. През цялото време бях на нокти дали ще стигна цяла до дома си. И това не беше всичко, за капак почти

  10. стигнали до крайната точка, на последния по маршрута ми светофар видях как на брояча започна стремглаво да се отброяват стотинки, в спряло положение, все едно си се движехме, от сметка до момента около 4лв за по-малко от 30 секунди бяха станали 7 лв. Помолих я да отбие в страни, за да сляза. Сметката беше станала 7,20лв. Дадох и банкнотите и започнах да търся монета. Толкова нагло отношение не съм виждала!!! “Сега колко да чакам да си ровите в портмонето за стотинки???” Наглост, само това мога да кажа! И последния път, който ползвам услугите Ви!

  11. Добро утро!

    Днес в 7:10 ми се наложи да използвам такси, понеже се закъснявах за работа. Проблемът, за който искам да споделя с Вас е несигурността в системата на фирмата относно поръчките.
    За втори път от ощо три в последните 2-3 седмици ми се случва да се кача в такси, което изглежда като кола на фирмата “За 1 евро такси”, но в същност да се окаже копърка, имитираща фирмата. За втори път съответно диспечерка ми се обажда да ме пита дали няма да се поява за таксито и съответно става раздразнителна като й заявя, че вече съм се качила и да ми обяснява как трябва да проверявам номера на колата, защото имало много, които ги имитират.
    Извинявайте, но когато човек бърза и е сънен първата му работа е не да види номера на таксито, а да се качи и да си отдъхне, че вече е на път за работа – особено сутрин толкова рано.
    Мисля, че е крайно време да се предприемат мерки срещу това и вместо само да се карат с клиентите си просто да си оправят сигурността на мрежата.

  12. Няколко пъти съм ползвала услугите на вашите таксита и ми направи впечатление, че във всичките има устройства за уеличаване на сметката. Затова повече няма да ползвам услугите ви

    1. Мога лично да потвърдя впечатленията на Gigi. Току-що (20.09, 19ч) се возих с такси 19585, и шофьорът практически пред мен наду сметката на брояча. Без да споменавам няколкото предишни пъти, за които подозирам, но тогава се разсейвах.
      Тези шофьори през цялото време те дебнат. Трябва да сте с поглед вперен в брояча, а тогава се изнервят и го правят пред очите ти.
      Обръщам се към ръководството на компанията – повярвайте, щетите върху имиджа ви са в по-голям размер, отколкото ако вземете някакви мерки шофьорите да си получават заплащането легално – поговорете с въпросния шофьор защо не е доволен от парите си!

  13. Здравейте,

    Аз също съм много възмутена от фирма “За 1 евро” след като снощи таксито, на което се качихме от ул. “Патриарх Евтимий” (до входа на метростанцията), ни взе 15 лв до Полигона, а след това в отсечката от Полигона до болница София Мед сметката беше вече 20лв. До последната спирка – Младост 3 стана 35 лв. Със сигурност аз и приятелките ми повече няма да използваме услугите на тази фирма. Явно липсва контрол, от което страдат и потребителите, и имиджа на фирмата. Не запомнихме номера на колата иначе щяхме да се оплачем със сигурност от конкретния шофьор.

  14. Грубо нарушение на Закона за движение по пътищата от шофьор на такси с номер СА0967ВТ, което за малко не предизвика тежко ПТП на
    10.09.2014 около 15:15 часа пред Сердика Център София.

  15. преди малко се прибрах от плаза (студентски град) живея в сухата река, взеха ми 17 лева, лично видях как брояча почна да работи мн мн бързо и да превърта стотинките, искам да ви кажа че сте пълни боклуци и задето наемата мангали да работят и да крадат от хората ви пожелавам да фалирате шибани престъпници, алчни боклуци долни! ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА !! !!!!

  16. на 23.11.2014г в около 23:00 – 23:10 се качих в такси от Красно село до Младост 2 ( Мак Доналдс) изпуснал съм си протмонето , звънях на дежурните и ми казаха че ще пуснат съобщение, мина се доста време а отговор няма?
    Мисля че даже шофьора нямаше радиостанция, моля за съдействие ! там са всичките ми документи !

  17. Здравейте, на 29.11.2014, в 14:55, такси от фирмата За едно евро отказа на мен и семейството ми (съпругата ми и 2 деца) да ни превози по курс мол Парадайс – жк Стрелбище, с аргументите, че чака от половин час, днес така или иначе няма работа (!) и не си струва да прави курс за 3 лева. Номерът на таксито е 16087. Според мен е необходимо шофьорите на такси да осъзнаят, че според ценоразписа си са длъжни да превозят клиента дори и за 100 метра, за което да получат първоначалната си такса + таксите за разстояние и престой – т.е. няма критерий за минимална сметка. Надявам се да обърнете внимание на проблема – благодаря предварително.

    1. Ти си мислиш, че в твоята работа може да си определяш заплатата и да искаш повишение!Явно според вас това не е работа!
      Ти си мислиш, че с такси ще ви закарат до вратата за 3 лв.,а градският транспорт ще ви вземе 4 лв. и ще ходите пеша! Нас вашите тънки сметки не ни интересуват! Научете се ,че не сме ви длъжни и всичко си има цена!
      Ти си мислиш, че си слънце и светът се върти около теб! Вие не сте слънце, а това е такси не е автобус 83! Когато ви отказват търси причината първо в теб и спри да си мислите ,че таксито има социални функции и как ще реализирате 1 лв. икономия!

  18. Така!На всички които се оплакват от таксита-та на 1 евро.ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ точно в какво такси се качвате,защото на 1 евро имама много ментета.ГЛЕДАИТЕ стикерите на капака и вратите трябва тел. номер да е 9622226 всичко друго от рода на 9622229 и прочие е МЕНТЕ и служебен номер от по горния пост като 16087 няма,максимум да е 1450 като номер.Пред молове,болници и гари седяд най много ментета просто ГЛЕДАИТЕ къде се качвате за да не ревете после.

  19. Ne polzvaite taxitata na tiq ne6tastnici. Za vtori put me karat za 10 lv, e 5 do nas. Tupi bokluci ste vie 1 evro. Pojelavam vi da gorite v Ada.Tam mqsto ima za vsi4ki vi. 6tom s takava naglos pribirate parite na horata. Ne vi e sram, dolni bokluci da go duhate. Dr. put ot mene shte poluchite umruk vuv fizionomiqta. Po-dobre da ne me sre6tate.

  20. Здравейте,
    Тази нощ ми се наложи отново да използвам узлугите Ви. След поръчка на две коли от един адрес за два подобни, но с разлика от 5 км адреса получих подобаващо отношение от шофьора, който ми обясни как аз трябва да знам коя кола ще ме вземе за кой адрес. След “приятен” скандал се оказа, че не просто нямам идея коя кола за кой адрес е, но и служителя Ви ми препоръча да ползвам друга компания следващия път. Жалко за вас, защото седмично оставям повече от 400лв. само за превоз при вас. Явно ще трябва да се вслушам в съвета на шофьора. За последните 2 седмици нямам получен sms за номер и време за пристигане на колата преди да е приключило пътуването ми. Хигиената в автомобилите няма да коментирам. Това показва колко държите на клиентите си.

  21. Shofiora koito e s kola hyundai registrasiqta C ili CA 6992 XX kato smenq skorosta natiskashe kopcheto na aparata. vmesto da platq mejdu 9 ili 10 leva platih 14 leva. Chovek nqma li da moje da se doverqva na tazi firma ?

  22. Днес ми се наложи да се обаждам два пъти и да чакам смс 7 минути, след което дойде смс, че кола 177 ще дойде след 5 минути … дойде незнам си колко след това, вече бях отишъл на 300-400 метра за да предам нещо, което ако не се беше забавила колата щях да педам минавайки с нея … обяснявам къде се намирам – пеша съм стигнал за 3 минути – чакам 6-7 минути. Добре че мина шофьор с кола 899 мисля, спира обаждаме се, чакаме заедно още около 5 мин. кола 177. Кола 899 не желае да потегли без да откажа поръчка защото диспечера казва, че ще го глобят … дипечера още от преди това в разговора си с мен, демонстрира не дотам учтив тон и може би трябваше да си хвана такси от друга фирма още като не получих навременен смс … обаждам се за не знам кой си път, отказвам поръчката на 177, и потеглям с 899 – благодаря му на него за търпението също и че ме закара докъдето трябваше. просто ако не можете да изпълните поръчка не я приемайте … изгубихте ми половин час време, не знам колко разговора, закъснях солидно за работа. Занапред не само че няма да ползвам ами ще препоръчам на всички мои познати (а те не са малко) ДА НЕ ВИ ПОЛЗВАТ ПРИ НИКАКВИ УСЛОВИЯ.

  23. Изключително груби и невъзпитани диспечерки……..или да си пият успокоителните или го оставете,за да ви гонят клиентоте

    1. ТАКСИ ШКОДА С НОМЕР СА6019 МК ДНЕС КЪМ 17.30 СЛЕД МАЛАКА РАЗПРАВИЯ МЕ НАПАДНА С НОЖ ПРЕД 13 ГОДИШНИЯ МИ СИН
      НА МЕТРОСТАНЦИЯ ОБЕЛЯ ТАМ КЪДЕТО СТОЯТ ТАКСИТАТА
      ГОВОРЧ СЕРИОЗНО БЕШЕ ППВИКАНА ПОЛИЦИЯ НО НЯМАШЕ РЕЗУЛТАТ
      ВЗЕМЕТЕ НЕЗАБАВНИ МЕРКИ

  24. Изключително груби и невъзпитани диспечерки……..или да си пият успокоителните или ги оставете,за да ви гонят клиентите

  25. ТАКСИ ШКОДА С НОМЕР СА6019 МК ДНЕС КЪМ 17.30 СЛЕД МАЛАКА РАЗПРАВИЯ МЕ НАПАДНА С НОЖ ПРЕД 13 ГОДИШНИЯ МИ СИН
    НА МЕТРОСТАНЦИЯ ОБЕЛЯ ТАМ КЪДЕТО СТОЯТ ТАКСИТАТА
    ГОВОРЯ СЕРИОЗНО БЕШЕ ППВИКАНА ПОЛИЦИЯ НО НЯМАШЕ РЕЗУЛТАТ
    ВЗЕМЕТЕ НЕЗАБАВНИ МЕРКИ

  26. На 21.05.2015г. позлвах вулугите на компанията с кола която хванах, без повикване от орлов мост до Симеоновоско шосе 77/ пред сервиза на Бош/. Изпуснах телефона си в колата на предната седалка /IPhone 4/, надявам се да го откриете. Благодаря

  27. крайно разочарована съм, повече никога няма да се каза на колите на тази фирма, по изключително долен и елементарен начин бях измамена и ограбена от шофьор на фирмата, за съжаление се усетих късно и не можах да запиша името на шофьора и номера на колата. Загубихте ме като клиент завинаги.

  28. Днес (23,05,2015) ваша кола, на която не успях да запиша номера, понеже много бързо потегли след като слязах от нея – ме измами!!! От “Ниагара” на Дойран до Интерпред ми взе 14 лв. Пътувах за Дървеница, но усетих, че е мошенник и предпочетох да сляза и да си извикам такси от друга компания. Моля, контролирайте си шофиорите, губите си клиентите!!!

  29. Значи , качих се в това такси за 3 км / тоя ми вика 9 лв. и аз му казах ,че да помисли защото този курс съм го минавал много пъти и знам ,че не е повече от 5 лв. обаче наглеца почна да ми говори някакви нощни тарифи глупости , викам то нощно , нощно ама няма как да ми вземеш толкова , стегнете си шофьорите щото има помпички в цялото това нещо , аз лично няма никога да се кача повече в тази компания , нито някой от моите познати!!!!

  30. Taksi za edno evro e edna piramida. Kato zapochnesh ot Liybka Doinska sobstvenichkata na taksimetrovata kompaniya,ta stignesh do shofiorite. Vsichki sa izmamnitci,v tazi firma rakovodstvoto e pod vsiakakva kritika. Tcialoto tova rakovodstvo se sastoi ot tcialata roda na gore podochenata sobstvenichka. Tova ne e taksimetrova kompaniya,tova e familna ko.paniya koiato lazhe shofiorite sa lichnite si oblagi. Kazvam lichnite si oblagi zashtoto na sobstvenichkata zet i Stanimir Petkov edin selski reinbzhar raste na garba na shofioritr v tazi kompaniya eto kak. Momcheta ta izplashtat tezi koli po 960lv na mesetc za perioda ot 4g.11mesetca. Pri nai malkata greshka na niakoi da ne vnese parite,Liybka Doinska iya pribira iya dava na zet si bez nikakvi postaplenia. I ako vie izplashtate kolata za 4g i 11metca. To zet i na Liybka iya izplashta za 7g. Znachi za nego mozhe a za shofiorite ne mozhe. E kakva e tazi kompania za edni mozhe a za drugi ne zashto. Zashto to v tazi kompaniya niama kontrol. To i inspektorite dazhe sa ot rodata na Liybka Doinska, ta zi kompaniya na vremeto beshe edna ot vodeshti te virmi v taksimetrovia bransh. Ama ot kogato iya kupi Liubka Doinska tazi virma propadna, i to mnogo za smetka na neini oblagi. Edinstveniya chesten chovek v tazi kompaniya e Liydmil lazarov tova e izpalnitelniya direktor na firmata. Ama edna ptichka prolet ne pravi,a i toi nezna e kakvo stava kogato go niama. S izkliychenie na gore posocheniya izpalnitelen direktor,vsichki ostana li sa moshenitci gradat na garba na shofiorite.

  31. Добре, че разчитате на клиенти, които Ви се доверяват и им прибирате като абсолютни джебчий по 10 лв(ПОНЕ) връщайки им ресто не-отговарящо на парите, които шофьора е получил за сметката… Така сте просъсществували до днешна дата, поздравления..

  32. До всички, които работят и управляват фирмата – хора, затворете фирмата и ходете да се лекувате в някоя психиатрия. Такива като вас са опасни и ВРЕДНИ, за да живеят без медицински контрол!!!!!

  33. Снощи около 12 часа си взех такси от лозенец до надежда, взеха ми 32 лева, това нормално ли е. Като тръгнах да се разправям, че няма как да е повече от 20 лева, шофиора заключи автомобила и ми каза хайде да не правим сцени сега. Повече никога няма да ползвам вашите услуги. Рядко ползвам таксиметрови ислуги и сега ме е яд че невидях номера на шофиора, за да подам жалба срещу него. Другото което ме възмоти, през цялото време ми предлагаше да ме закара до някакъв публичен дом на дундуков, защото качеството било найстина добро. Възмотен съм!

  34. Снощи, 13 август към 19,30 часа взех ваша кола. Пристигнах в Красна поляна бързо и без проблеми. водачът се държа перфектно, сметката ми беше точна. Бедата е, че внучето ми си забрави малка черна чантичка, която се носи пред рамо. Вътре имаше устройство за музика, игра и кабели. помогнете ми да си ги получа!

  35. Абсолютни измамници! Днес хванах такова такси, чакащо пред Александровска болница. До Захарна фабрика ми взе 11 лв! Едно време ги предпочитах, но след този случай никога повеченяма да ги ползвам! Да чакат пред болница клиенти, които не са в кондиция, за да ги излъжат, няма що!

  36. Изключително разочарована съм от фирмата ви. Проверете си шофьорите и колите , защото се изумявям колко фалшиви има. Току що слезнах на сфетофар от ваша кола заради прескачащия апарат на възмож. Нямах възможност да запиша номера на , поради факта чe бързах, за което много ме е яд. Шофьора беше младеж на има няма 26години и колата ваш на вашата фирма. Несериозно е това да се случва още, да се взимат безбожно много пари от хората тук, които и без това ги нямат. Няма да използвам вашата фирма за напред, за което съжалявам. Дълбоко съветвам и всеки един човек добре да оглежда колите, тъй като тази случка не ми е за първи път. От орлов до графа , апарата вече беше с 3 лв отгоре и това е жалко!

  37. “Този наглец, си беше паркирал таксито точно на скоса за инвалидни и детски колички.На въпроса ми, не се ли усеща, че пречи на пешеходците и че е редно да се махне от там, той ми показа този недвусмислен жест с думите “Боли ме к*ра” ! Изпълнен съм с оптимизъм за тази държава… Споделяйте! Вече е ясен и регистрационния номер на наглеца в компанията-931. Снимката е направена на 07.10.2015 в 15:37 пред офиса на Райфайзен Банк на Шипченски проход-София.

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206394406751582&set=a.1190796482650.2030093.1010504279&type=3&theater

  38. Никога повече “Такси за 1 евро”!
    20.10.2015г.
    8:30 сутринта- взето такси от кръстовището на бул. “България” и бул. “Г. Делчев”- до плувен комплекс Спартак ( съвсем близко разстояние). Нямаше табелка с името на шофьора, който “издебваше” всяка секунда да превърти апарата, за да платя 13 лв за 5 мин. Когато си поисках касов бон, той не ми даде, трябвало да погледна колко пише на апарата. Бързах и не ми се занимаваше, но с тези таксита никога вече! Запомних само част от номера на колата “СА6435..”

  39. Неграмотни, незаинтересувани измамници!
    Не желая и няма да ползвам вашите услуги за в бъдеще! Дано повече клиенти видят какво предсравлявате и фалирате!

  40. Много съм разочарована от компанията.
    Сметката ми от Central Mall до Сухата рекабеше 11.97, дневна тарифа и шофьора не ми даде бележка. Номера на колата беше СА 1337 НТ.
    Когато се обадих във офиса те ми казаха, че не е тяхна компания и че си сменят името, защото имат много оплаквания???
    Никога повече.

  41. Polzvavam chesto vashite uslugi, no vchera 06.11.2015 popadnah na izkliuchitelno ne liubezna shofiorka. Kola CA5010 TB -Hristova. Arogantna i zaqdliva.Napravi mi zabelegka che imam gotvena hrana v plika si i she i osmardq kolata!!! Izlaga me s parite, edin marshrut polzav i vinagi mi vzimat ne poveche ot 6lv, a tq 6.80 kato ne mi varna i resto. Zaplashime che poveche nqmala da me vozi v neinata kola?! Vzemete merki ne trqbva da se dargat taka s vashite klienti

  42. На 25.11.2015г. около 18,05ч на ул.”Солинска” и пл.”Славейков” водач на лек таксиметров автомобил с номер СА-3834-КС спря внезапно и почна да връща на зад . Бях зад него и свирнах предупредително ,че съм близо до него и да не връща повече. В това време от такасито слезе слаб, мръсен, черен РОМ с бухалка в рака и започна да ме заплашва ,че ще ме убие и викне колегите си . Естествено какво да направя – затворих прозорците и заключих вратите и се надявах да му премине само и само да не нарани мен или мота кола. Успях да заснема номера му и веднага подадох сигнал на 112 и таксиметровата компания . Много ми е интересно какво ще стане с този служител.

  43. Накратко – отношението на ваши шофьори на попа в 23:15 на 5.02.2016 е недопустимо. Отказват всякакви адреси които са на около 3 км, независимо от оферта да се плати фиксирано поне 5 лв. Едва ли ще се кача на едно Евро такси някога. Enjoy your shitty drivers all the way…

  44. Снощи такси с номер СА 4510 ТТ ми скрои номер, за който искам да предупредя останалите колеги клиенти да внимават. Сметката ми беше 8 лв, аз му дадох 20. Той завъртя доста фокуснически ръката си, като вместо моите 20 лв, в ръката си държеше 2 лв и нагло ме пита “Как очакваш с тези пари дс оправя сметката?” Не съм за 20 лв и изкарах още 10, за да оправя сметката, въпреки, че като слезнах проверих парите си и реално съм дал 20+10 лв. Апела ми към всички е да внимавате какви банкноти давате, и изобщо да не ползвате тези 1 евро мангали.

  45. CB1198 AT пича ме засече 4 пъти. Не спазва пътна маркировка, знаци и светофари. Имам снимков материал на автомобила. Вземете мерки. Не ми се умира скоро.

  46. Кола номер 24602 явно се ползва само с вашето име, а превозва пътниците си на цена 1,30 на километър. На стъклата са обявени цените на фирмата 0,77 лв… Вземете отношение! Издава касови бележки от свое име на всичкото отгоре и беше изключително нагъл…

  47. Според мен фирмата е добра,но е възможно някои от вас да са попаднали на такситата менте със старото лого и диспечерката ми каза по телефона когато я питах че много са тези ментетата и да сме внимателни!

  48. Днес в 00,52ч до жк”Младост-3 ” пред Кауфланд от площад “Руски паметник” с автомобил СВ9041АМ и водач Г.Младенов, според касовата бележка, за 20лв или по 1,29лв на км за около 14,5км. При положение, че на стъклата пишеше друго за нощната тарифа, което си е ИЗМАМА. Не съм за тези 5-6лв повече, но мразя да ме лъжат! Вие ще сте втората фирма, на чиито таксита няма да се качвам при никакви обстоятелства!

  49. Ваш служител отказа да ни закара с мотива, че не знаел къде е мястото. Когато му обясних отново отказа и ни прати при друго такси. Сигурно разстоянието му се е сторило малко. Страхотно поддържате конкуренцията!

  50. Ще ме питате колко е 2 + 2! Поръчах си такси в столичен квартал! Едвам се свързах и когато това се случи поръчах кола. Чаках около 30 мин за скапания смс и така и не го получих! Звъннах отново и ми казаха, че нямало проходимост до моя квартал и ми затвори! Каква проходимост??? Подминаха ме около 4 заети таксита от друга фирма! ?????

Leave a Reply

Оставете коментар за тази таксиметрова компания.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.