Такси С Експрес

Уебсайт: https://www.taxi91280.com/Онлайн поръчка: He

Телефони за поръчка: 02/91280 , мобилни оператори – 12800887 991 007

ТарифиДневнаНощна
Превоз1,21 лв./км1,39 лв./км
Престой0,29 лв./мин0,29 лв./мин
Повикване0,96 лв.0,96 лв.
Начална2,42 лв.2,78 лв.
Такси С Експрес
Такси С Експрес

Повече за компанията:

Една от най-големите таксиметрови компании в София с над 900 автомобила.

За контакти:

ул. Житница 23, София 1000

телефони: 8556012, 8556013
E-mail:  taxi@taxi91280.net , 91280@taxi91280.net

*Същият номер (91280) се ползва и от други регистрирани фирми – Радиотакси ФМ, Такси А Експрес и други.

Радиотакси ФМ – жк. Св. Троица бл. 175, вх. Б, ет. 1, ап. 25

Такси А Експрес – жк. Надежда бл. 244, вх. Ж

18 thoughts on “Такси С Експрес

  1. Във 19:06мин на 22.10.2014г. проведох разговор със ваша диспечерка която ме обслужи прекрасно.След краткият разговор получих смс както ме беше уведомила диспечерката, на който пише,че такси Опел Астра със номер С1016HX ще пристигне след минута.След като таксито пристигна до бл.465 във Кв.Младост 4 се настаних и продължих ме по ул.Александър Танев със идеята да излезнем на Околовръстен път както бях помолил.Крайната точка беше пазарчето на красна поляна.Пътят по който мина водача, беше крайно заобиколен според моята гледна точка.Отворете BGmaps и проследете пътят от Младост 4 бл.465 до Кв.Суходол след което тръгнах ме по Ул.Суходолска и стигнах ме до бл35.Искам само да отбележа,че сметката ми беше 19лв и някакви стотинки за пробег от 23км. ”грубо”, при което оставих 20лв и пожелах лека работа на водача.Пожелах да слезна във близост до бл.35 във красна поляна което беше далече от желаната от мен точка.Слезнах по мое желание защото имах само 20лв и се притесних да не надвиша сметката.За касов бон дори и дума не стана но си затворих очите.До колкото знам до 22:00 часа такситата са на дневна тарифа.Във 22:51мин се качих на друго такси от различна компания от Кв.Красна Поляна бл.217 със крайна дестинация кв.Младост 4 бл.465.По пътят водачат на таксито се отби дори да зареди гориво и накраят като си видях сметката беше близо 17лв и нещо, за растояние от близо 18км.Това ме искара извън релси вече.Колко нагъл трябва да си?Тук трябва да допълня!След като аз живея във София от 28 години,колко ли познати хора мога да имам?Вие си направете сметката.
    Лично на мен ми се налага да ползвам такси много рядко,но със сигурност в бъдеще няма да бъде едно от вашите.Няма да пропусна да го споделя и на хората които познавам.Не мога да разбера с какво съм подтикнал вашият служител да ми завиши сметката поголовно.По пътя даже си разговарях ме приятелски за нещата от живота,смях ме се.Явно е трябвало да дебна всяка негова реактция и да не отлепям очи от апарат със фискална памет който беше над главата ми.Аз съм на 28 години и за първи път отделям време да се занимавам със такива глупости да пиша жалба на някой.Не ме разбирайте погрешно,но не търся компенсация или прочие,бях подразнен от факта на фрапиращата разлика във сметките.

    С уважение:Юлиян Антонов 23.10.2014г

  2. Возих се при Симеон (не му запомних фамилията), No. 452. По пътя удари нарочно колата, която беше спряла на червен светофар пред нас, и почна да му крещи защо не кара. Пушеше цигара в колата на затворен прозорец. Нямаше дребни да ми върне и взе 2 лв. отгоре. Да те е срам да си българин ……………… Повече в тая фирма няма да се кача

  3. Днес ме вози ваш шофьор от Оборище до Лозенец-Кожух планина…Взе ми 7.93, дневна тарифа…Безобразието е пълно, тъй като непрекъснато ползвам маршрута Беше 17.45ч, таксито е с номер CA1653 ММ , гологлав мъж а анцуг.За да сте номер 1 трябва да имате контрол и подбор на кадрите си, не ми даде и касова бележка!

  4. Днес ме вози ваш шофьор от Оборище до Лозенец-Кожух планина…Взе ми 7.93, дневна тарифа…Безобразието е пълно, тъй като непрекъснато ползвам маршрута Беше 17.45ч, таксито е с номер CA1653 ММ , гологлав мъж с анцуг.За да сте номер 1 трябва да имате контрол и подбор на кадрите си, не ми даде и касова бележка!

  5. Това ще продължава да е така, докато таксиметровите шофьори плащат на фирмите за адреси и аренда на автомобилите. Затова и таксиметровите фирми нямат интерес от затегнат контрол, защото шофьорите бягат в друга фирма и таксата им отива в друга каса!

  6. Поръчах кола от Стрелбище до Дианабад в 22ч снощи при нулев трафик. Номер СА3827РВ. Изрично упоменах адреса с точност до блок, вход, улица. Както адреса, от който тръгвах, така и този, на който отивах.
    Шофьорът изобщо не беше пред входа. Дори се изненада, когато се качих, дали не бил сбъркал входа. ДА, БЕШЕ! Ама аз трябвало да знам коя е колата и да я търся, и да се ориентирам от 2-3 таксита в тъмното в дъжда кое било неговото.
    Шофьорът НЕ знаеше къде е и адресът, на който трябваше да ме закара- на 20 МЕТРА от ГМ Димитров!, но това го уточнихме, едва когато стигнахме до Дианабад(поне посоката улучи, с точност като да е минал през Подгомер) Нямаше GPS, нямаше ориентация, нямаше представа дори коя улица е Никола Габровски, при условие, че току-що е карал по нея. Като направих забележка за това размотаване и навъртане на сметкa, ми обясни, че на него му се изписва само квартала, но НЕ МУ Е РАБОТА!? да знае или да има ориентация къде се намира ПРЕДВАРИТЕЛНО СЪОБЩЕНИЯ ТОЧЕН АДРЕС НА ДИСПЕЧЪРКАТА ПРИ ПОРЪЧВАНЕ НА КОЛАТА!!! Aко съм му била казала, щял да провери. И колко пъти трябва да ви го кажа!?
    Може би затова ме разходи през бул. България за по-кратко, вместо директно през Бяла черква и мола на Хемус. Можеше да се отбием и през Люлин! Само защото съм жена и съм се качила сама в кола в 22часа. Накрая, помолих просто да ме остави на Национален Аптечен център(ТЪРГОВСКА ЛИГА), но се оказа, че и за това трябва да звънне на колега, защото хал хабер си няма къде се намира. ЗА СМЕТКА 10ЛВ (ДОБРЕ, ЧЕ СЛЯЗОХ!) МОЖЕХ ДА СТИГНА ДО СЕЛО ИЗВЪН СОФИЯ ПО ТОВА ВРЕМЕ! ОТВРАТЕНА СЪМ ОТ ТАЯ ДОЛНОПРОБНА ПРОСЛОЙКА! НЕ ОЧАКВАХ ПОДОБНА ПОМИЯРЩИНА ПРИ ПОРЪЧКА НА КОЛА ОТ ДИСПЕЧЪРСКИЯ ВИ ЦЕНТЪР!! И ИЗОБЩО, КАК НАЕМАТЕ НА РАБОТА СГАН, КОЯТО НЕ Е НАЯСНО ПОНЕ ЗА ОСНОВНИТЕ БУЛЕВАРДИ В СОФИЯ! НЕ ПРОСТО НЯМА ДА ВИ ПОЛЗВАМ УСЛУГИТЕ, НО И ЩЕ ПУСНА ОПЛАКВАНИЯ ДО КЗП И НАВСЯКЪДЕ ДРУГАДЕ, КЪДЕТО МОЖЕ ДА СЕ РАЗГЛАСИ ЗА ФИРМАТА И ЗА ТОВА ОТНОШЕНИЕ И НАГЛОСТ. ЗА КАКВО, ПО ДЯВОЛИТЕ, СЪМ ДЛЪЖНА ДА ВИ ПЛАЩАМ ЗА УСЛУГА, КАТО ВИЕ СТЕ НЕКОМПЕТЕНТНИ ДА Я ИЗПЪЛНИТЕ, НО ИМАТЕ НАГЛОСТТА И ДА СТЕ АРОГАНТНИ! АКО САМО АЗ СИ ЗНАМ АДРЕСИТЕ, А НА ВАС ВИ ГИ КАЗВАМ, КАТО ЧЕЛИ ГОВОРЯ НА СТЕНА И АЗ ТРЯБВА ДА СИ СЛЕДЯ МАРШРУТА, МИ ТО АЗ СИ ИМАМ И ШОФЬОРКСА КНИЖКА. ЩО ВИЕ НЕ МИ ПЛАЩАТЕ ДА СЕ САМОЗАКАРАМ!
    ИСКАМ ДА ЗНАМ И ЗАЩО ШОФЬОРЪТ НЯМАШЕ СЛУЖЕБНА КАРТА ИЛИ ДРУГИ ОБОЗНАЧИТЕЛНИ ДОКУМЕНТИ НИКЪДЕ НА ВИДНО МЯСТО В КОЛАТА!

  7. В събота се опитах да повикам кола от Дървеница ( ул. Константин игнатов ) до Студентски град. След като повече от 20 минути чаках таксито на студа ( беше около 1:00ч. ) някаква груба селска изцепка ми се обади БЕЗ ДА СЕ ПРЕДСТАВИ, заяви ми, че не е открила кола и мни затръшна телефона. Когато повторно се опитах да се свържа с тях ми затвориха отново. При третия ми опит ми вдигна същата гад и си позволи да ми повиши тон ! Драги ми приятели от 02 9 12 80, често пътувам в провинцията, возя се във всевъзможни коли на най-разнообразни фирми в цяла българия и мога да кажа следното – като вашата цигания няма ! ЛОШИ коли, НЕКАДЪРНИ шофьори с тотална липса на възпитание, чувство за такт и лична хигиена, ГРУБИ диспечери…

  8. Много от вас не си задават въпроса какъв е проблема, а имат някакви Не реалистични желания и изисквания. Да ви обясня накратко, за всичко е виновна държавата. В момента има над 20000 таксита в София, които са абсолютно Не нужни. В момента трябва да има между 4000 И 6000 таксита в София които да работят. От голямата бройка в момента е заинтересована единствено държавата за да Не плаща за безработица на ваши колеги останали БЕЗ работа и се преквалифицирали на таксиметрови шАфЙори.
    НЕ адекватен закон за таксиметрови превози измислен от НЕ адекватни хора БЕЗ никаква идея, а има хубави и работещи закони, примерно в Германия или Франция, Белгия и т.н. но ние пак трябва да откриваме отново и отново топлата вода. Има справочници които човек може да ги намери в интернет и да ги прочете.
    С голям брой таксита се поддържа и НЕ реално ниска цена на км. Ако трябва да работя 5 дни в седмицата по 8 часа, то реално цената става около 2.2 на км. Това включва да си платя всички данъци, такси, глоби, гориво и аренда на така наречените плантатори които вадят колите. В момента НЕ се учудвайте ,че сте си поръчали кола и курсът ви е хубав ,а вие чакате. В пвечето случаи такситата се занимават с МАЛОумни стотинкаджии които искат да се возят до следващата пряка или до другият блок. С такава гордот ти обясняват ,че ще ти оставят повече пари и на сметка 1.95лв. ти заявяват хвани си 2лв. Ми колко да си хвана, че те са си все 2лв., но те са толкова ЛАРЖ ,явно си мислят ,че са в кварталният супермаркет!
    Става много дълго и отегчително ,още много други работи мога да ви напиша, но да ви обясня накратко.
    В таксито единствено имате право да се возите и да си платите сметката, само това влиза в цената! 5 човека НЕ качваме защото петият при птп задължително няма застраховка! Консумацията в колата на бира ,кебапчета , дюнери и т.н. е ЗАБРАНЕНА! Воденето на лични разговори по телефона е НЕ желателен, най малко не ме интересува кой с коя или на кого ли коя колко са им големи рогата! Взимането на душ и ползването на дезодоранти за тяло и крака е желателно! След някои клиенти е НЕ търпимо просто! С мръсни ,мазни работни дрехи нямате шанс, защото след вас никой не иска да слезе с изцапани дрехи!Като отворите вратата започнете с добър ден, добър вечер и може ли за еди къде си, ще видите ,че се получава. Запомнете НЕ сме ви личните шофьори с личните ВИ коли и нищо не ви дължим само добро отношение към вас като клиенти! Чалга пускат РЪЖДАВИТЕ шАфЙорчета, обикновено е пусната неутрална музика и станции няма как да ви търсим, НЕ работим DJ!Все пак да не забравяме ,че плащате само за транспорт! Спазвайте установените норми на поведение и не забравяй те първите 7 години и тогава всичко ще е Ок!
    Мисля ,че мога да изкажа скромно мнение след 23 години стаж е тази сфера.

  9. iskax da vzema taksi i se naliji da se obadq na vashta firma samoche dispecherkata mi otkaza da doide kato se ima predvid che maika mi e bolna jena i edva xodi i te prosto ne proqvixa jelanie sled tretiq otkaz se pochna obidi i v kraq se sprqxa diganeto na telefona. poveche se zaricham nikoga da ne polzvam tazi taksimetrova kompaniq

  10. Здравейте!
    На 06.07.2017 в четвъртък около22:00 -22:30 взех таки срещу Централната библиотека/ пл Васил Левски/ до кв. Овча купел 2, бл 45
    След 20 мин установих, че забравила съм очила за четене / златиста рамка/ на задната седалка на такси.
    Много Ви моля, ако са намерени очилата ми, обадете са та моя телефон 089 20 50 324.
    Ще Ви бъда много благодарна!
    С уважение, Светлана

  11. Возих се в такси с номер 436 и рег. номер CA7294HA при един вмирисан белобрад и белокос господин. По-нагъл, невъзпитан и отвратителен човек не съм срещала. Разбира се беше с помпа и ми взе много над сумата която плащам обичайно, отказа да ми издаде касов бон “не му работел касовия апарат”. Караше безобразно и засичаше и псуваше през целия път, беше някакъв кошмар! Хора, не ползвайте тази измекярска фирма, която наема психично болни хора!

  12. Здр исакам да се оплача от жената която ми обслужи по телефона на 04.08.2018 в 22:45 тази неграмотна не възпитана жена ми дигна с висок тон телефона с обиди като циганка мърлява още куп обиди Така лисе отнасят с редовните клиенти дето всеки ден по 2-3 пъти ползваме услугите им ????? Бих искала да се свържа с управителя на фирмата

  13. Ползвам 91280 от отдавна, може би няколко години вече. Никога не съм попадал на каруцари или вмирисания дядковци, даже обратното. Последният шофьор, при който се возих, беше изключително общителен, което направи пътуването ми много приятно, а на всичкото отгоре курсът излезе доста евтин за дългото разстояние, което трябваше да изминем. С удоволствие му оставих бакшиш 50% от сумата. И ако има такава възможност, ще поискам отново той да ме вози следващия път.

  14. Вчера използвах такси от вашата фирма, като се качих от улица Раковска, имах 50 лева на цяло и като плащах ги дадох и шофьора направи трик с ръката и промени на 10 лева и каза, че толкова съм му дала! Това ще ми е за урок да не нося толкова едри пари като се возя в такси и никога няма да ползвам услугите на вашата фирма 91280- ще предупредя приятелите си! Много цигани имате

  15. Отвратително отношение. Невъзпитани диспечерки, лъжливи шофьори. Закривай!!!

  16. Отвратително отношение, неадекватно и недопустимо!Колата беше в неизправност, вдлъбната предна дясна врата, неработещ стоп, проблем с документите на шофьора и багаж, с неясно съдържание, скрит в последствие в багажникът! Отношението беше покъртително! Шофьорът – видимо неадекватен, вероятно пиян и употребил наркотични вещества, и с психически отклонения! Той ме нападна, скубеше ме за косата, и едва не счупи очилата ми! Заплаши приятелката ми, заради която го бяхме повикали, че вади бухалката и ни почва, и съседът ми, че “ще го заколи”! Заради него стояхме един час на студа, чакайки полицията! Имам снимков и видео материал, който за съжаление не може да се прикачи тук!
    Номерът на таксито е 9 12 80, а на автомобилът св7214ва .

Leave a Reply

Оставете коментар за тази таксиметрова компания.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.